fbpx

Access Bars®terapija

Kako deluje?

Aktivacija barsov vpliva na zavest, ki lahko spremeni vsa stanja. Če vemo, da vzroki za naše bolezni in težave na različnih življenjskih področjih ležijo v negativnih prepričanjih in stališčih, potem lahko z aktivacijo barsov pričakujemo spremembe tako na področju fizičnega zdravja kot na področju odnosov. Ko je enkrat narejena aktivacija barsov, bodo ti do konca življenja opuščali energijo, ki je v njih shranjena.

Hitrost sprememb v vašem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemate bars tretmaje. Namreč vsakič, ko to terapijo ponovite, bodo učinki opuščanja bolj dinamični. Bolj pogoste so terapije, bolj intenzivne so spremembe.

Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo, več nima pomena…

 

Kdo lahko koristi terapijo?

Terapijo lahko jo prejemajo otroci, nosečnice, starejši ljudje, hendikepirane osebe, skratka vsakdo. Priporoča pa se tudi kot dopolnitev k drugim zdravilnim tehnikam, ker aktivacija določenih točk omogoča, da se po opravljeni zdravilni terapiji telo ne vrača nazaj v prvobitno stanje oz. da se bolezen ne vrača.

 

KAJ LAHKO IZBOLJŠATE Z ACCESS BARS TERAPIJO?

  • anksioznost in tesnoba, depresijo, panični napad, fobije,
  • nespečnost, utrujenost, denar, odnose, telesne bolečine,
  • pomanjkanje energije, izgorelost, zdravje in prekomerno težo,
  • spolnost, stres, kreativnost, glavobol.

Vprašanja in odgovori

Je sproščujoč tretma, ki nam omogoči da spremenimo v svojem življenju vse kar ne deluje. Z nežnimi dotiki aktiviramo 32 točk na glavi v katerih so shranjene elektromagnetne komponente vseh naših misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj.

TERAPIJA NE BOLI, je sproščujoč tretma, ki pa vam lahko sprosti blokade, da boste spremenili življenje.

Access bars terapijo priporočam vsem, ki občutijo kakšno od naslednjih težav: anksioznost in tesnoba, depresijo, panični napad, fobije, nespečnost, utrujenost, denar, odnose, telesne bolečine, pomanjkanje energije, izgorelost, zdravje in prekomerno težo, spolnost, stres, kreativnost, glavobol.

Z AKTIVACIJO BARSOV LAHKO PRIČAKUJETE KORENITE SPREMEMBE V ŽIVLJENJU.

 

 

 

 

 

Sprostite svoje blokade in se prepustite novim izkušnjam

Terapije in energijska zdravljenja

Tukaj so znanstveni dokazi! Poglejte si posnetek (v slovenščini)

Ameriški znanstvenik Dr. Jeffrey L. Fannin je presenečen nad rezultati terapije! Kot sami pravi, česa takega še ni nikoli videl!