fbpx

Zdravljenje po časovni liniji

Kako deluje?

Sama teorija zdravljenja po časovni liniji temelji na izsledkih kvantne fizike, da delci, tudi če so prostorsko ločeni, dejansko to niso. Če vplivamo na del delčka, to isto občuti tudi drug delček, ki smo ga predhodno ločili od celote. Ločenosti torej ni. V tej tehniki torej ni prostorske in hkrati tudi ne časovne ločenosti. V tej tehniki zavestno vplivamo na preteklost, posledično pa tudi sedanjost in prihodnosti. Vedeti moramo, da dogodkov ne moremo (in nam jih ni dovoljeno) spremeniti, saj so se že zgodili, lahko pa vplivamo na doživetje trenutka v preteklosti in to drugačno doživetje sedaj spremeni našo sedanjost in vpliva na prihodnost.

V tej tehniki zavestno vplivamo na preteklost, posledično pa tudi sedanjost in prihodnosti.

 

Kako poteka terapija?

Gre za tehniko, pri kateri osebo s pomočjo meditacije vodimo do Theta možganskega stanja (nezavedni spomini) in od tam naprej v preteklo, sedanje (nastanek morebitne travme) ali prihodnje življenje. Med seanso oseba, glede na namen zdravljenja (se pravi kaj želi ozdraviti: glavobole, odvisnosti, jezo v sebi, strah pred zaprtimi prostori, …), skozi vodeno meditacijo, odide v svojo preteklost in odkrije izvor travme, neravnovesja, ki ga spremlja v sedanjosti v vsakdanjem življenju.

Poleg odkritja izvora neravnovesja se med seanso izvede tudi zdravljenje ter pridobi modrost zakaj je bila dotična izkušnja pomembna za osebo na seansi.

Med potekom seanse ima oseba vso kontrolo in moč v svojih rokah, kadarkoli lahko prekine seanso in postavi vprašanje ter vso modrost izkušnje, zdravljenje ter brezpogojno ljubezen, ki jo pridobi, pa lahko uporabi le v svoje najvišje dobro.

 

Kako nam lahko koristi tehnika zdravljenja po časovni liniji?

Namen izvajanja te tehnike je razrešitev travm ali problemov, ki se nam v življenju ponavljajo in kreiranje drugačne prihodnosti. Lahko pa jo uporabimo tudi kot tehniko za pospešitev osebnega oz. duhovnega razvoja.

Vprašanja in odgovori

Gre za tehniko, pri kateri osebo s pomočjo meditacije vodimo do Theta možganskega stanja (nezavedni spomini) in od tam naprej v preteklo, sedanje (nastanek morebitne travme) ali prihodnje življenje. Med seanso oseba, glede na namen zdravljenja (se pravi kaj želi ozdraviti: glavobole, odvisnosti, jezo v sebi, strah pred zaprtimi prostori, …), skozi vodeno meditacijo, odide v svojo preteklost in odkrije izvor travme, neravnovesja, ki ga spremlja v sedanjosti v vsakdanjem življenju. Poleg odkritja izvora neravnovesja se med seanso izvede tudi zdravljenje ter pridobi modrost zakaj je bila dotična izkušnja pomembna za osebo na seansi.

Gre za zdravljenje naše duše in hkrati vseh naših teles (mentalno, čustveno, astralno, energetsko, kavzalno…).

Med seanso oseba, glede na namen zdravljenja (se pravi kaj želi ozdraviti: glavobole, odvisnosti, jezo v sebi, strah pred zaprtimi prostori, …), skozi vodeno meditacijo, odide v svojo preteklost in odkrije izvor travme, neravnovesja, ki ga spremlja v sedanjosti v vsakdanjem življenju.

Zdravljenje po časovni liniji

Sprostite svoje blokade in se prepustite novim izkušnjam

TERAPIJE IN ENERGIJSKA ZDRAVLJENJA