fbpx

Zahvale strank

Logo Spiris

Mateja

Gorenjska

Maja, po prvem obisku se počutim »lažja« oziroma imam več življenjske energije. Na probleme nisem pomislila že nekaj dni oziroma sem se »odklopila« tudi od televizije in interneta. Resnično sem potrebovala oddih od vsakdana. Kljub temu, da se odlično počutim imam občutek, da to ni moj edini in zadnji obisk pri vas. Komaj čakam, da se ponovno srečava.

Logo Spiris

Sonja

Ljubljana

Draga Maja, rada bi se ti zahvalila za terapije in predvsem za tvoje tople besede. Ti občutki in spremembe so resnično neprecenljivi. Imam občutek, da se vse odvija kot se mora, kot bi bila sreča res samo na moji strani. Ja, res je, naključij ni. Vedno v naše življenje ravno v pravem trenutku vstopijo prave osebe. HVALA TI 🙂

Logo Spiris

Dijana

Vrhnika

Po Access Bars terapijah se počutim kot prerojena, tako “prazna” in ja občutek je tako zelo prijeten, na sploh celo telo se mi zdi lahkotnejše, se mi zdi, da imam več energije. Moja samozavest se je ojačala in zaradi tega si v življenju več upam in bolj sem uspešna. Kar je najbolj pomembno, tega se zdaj zavedam. Maja, hvala za vso toplino, prijaznost, nasmehe, za vse predane informacije.

Logo Spiris

Roman

Ljubljana

Imel sem bolečine v rami za katero mi zdravstvo ni našlo vzroka. Fizioterapije so sicer pomagale ampak ne za dolgo. Sodelavka mi je svetovala naj se obrnem na energijsko zdravljenje in kljub temu, da v te zadeve ne verjamem tako kot moja okolica sem se odločil za obisk pri ga. Maji. Še zdaj mi ni popolnoma jasno, vendar so se težave zaključile že po dveh terapijah.

Logo Spiris

Meta

Kranj

Danes zjutraj sem preživela res dolgo časa pred ogledalom in se opazovala. Po dolgem času sem si bila resnično všeč. Pa ne mislim svojega videza, opazila sem svojo notranjo moč, pogum, velike spremembe, katere so me popeljale do samospoštovanja in do občutka, da sem na temu svetu pomembna tudi jaz. V zadnjem mesecu in pol, se pravi po najinih dveh terapijah se je moje življenje začelo neverjetno spreminjati. Srečna sem, da me je vesolje popeljalo da vas in mi dalo možnost, da v življenju obrnem nov list in začnem novo poglavje.

Logo Spiris

Suzana

Slovenija

K Maji sem prišla v najhujšem obdobju mojega življenja. V tem času sem se ločevala, podjetje, ki ga imam mi ni prineslo mesečne plače, moja samozavest pa ne vem, če je bila že kdaj tako na dnu. Bars terapije in pogovori z Majo so mi odprli nov pogled na svet. Že po prvi terapiji sem občutila manjši stres in bolj lahkotno bivanje. Danes vem, da sem močna, lepa in uspešna oseba. Imam uspešno vezo, v podjetju imam 3 nove zaposlene in Maja hvala ti za to spoznanje.

Logo Spiris

Sanja

Celje

V moji desni roki sem imela poškodovan živec in ker se v komolcu srečajo trije živci in je zraven samo kost, to zelo boli. Po nekaj terapijah je moja roka brez bolečin in lepo gibljiva. Maja hvala ti za pomoč in tvojo energijo.

Logo Spiris

Tina

Ljubljana

Moj kuža As je imel več kot pol leta težave z ravnotežjem in tresavico. Napadi so se pojavili večkrat na mesec.  Na veterini nismo našli pravega vzroka in tudi zdravila, ki jih je dobil so mu povzročale slabosti in drisko. Odločili smo se, da poiščemo pomoč v alternativi. In hvala Maja, uspelo nam je! J

Logo Spiris

Blažka

Celje

Mož je doživel možgansko kap in ker ima 72 let so bili zdravniki prepričani, da močnega napredka ne bo. Po prvi terapiji je lahko premikal obe nogi, celo stopil je in s pomočjo hodulje naredil nekaj korakov. Po drugi terapiji je dobil moč v roko katero prej ni mogel premakniti. Zdravljenje je potekalo na daljavo in moževemu napredku so se čudili tudi zdravstveni delavci. Njegovo telo se je neverjetno hitro zdravilo oz rehabilitiralo. Danes živi skoraj normalno. Da je doživel kap ga izdaja samo govor in počasna hoja.

Logo Spiris

Jasna

Litija

Maja me je presenetila s svojo preprostostjo in pogledom v oči, ki mi je dal vedeti, da se bo vse v mojem življenju postavilo na prave tire.

Bila sem v obdobju, ko se mi je vse podiralo…

Terapija pri Maji je bila točno to, kar sem potrebovala. Po obisku pri njej, so se vse stvari začele postavljati na pravo mesto.

Maja hvala!