fbpx

Regresije

Kako deluje?

Gre za tehniko, pri kateri osebo vodimo do Theta možganskega stanja (nezavedni spomini) in od tam naprej v preteklo življenje.

Regresija nam pomaga spoznati in razumeti probleme ter izzive v našem življenju. Le tako se lažje spopademo z okoljem in ljudmi okoli nas. Pomaga nam razkriti naše najstarejše spomine, talente, vrednote, čustva, darove, ki smo jih imeli v prejšnjem življenju.

 

S to tehniko lahko vidite korenine sedanje situacije, razumete in razrešite karmične vzorce, razumete trenutne odnose in situacije, odpravite stare omejitve in vzorce ter ovire za zdravljenje.

Pridobite duhovni vpogled v vašo življenjsko situacijo.

 

Če pa vas žene zgolj radovednost, v regresiji potujemo v tisto preteklo življenje, katero je ta trenutek za nas najbolj primerno, da ga raziščemo. Običajno se tudi v tem primeru veliko naučimo in marsikaj razčistimo.

 

KAKO NAM LAHKO POMAGA REGRESIJA?

  • Regresija nam pomaga spoznati in razumeti probleme ter izzive v našem življenju. Le tako se lažje spopademo z okoljem in ljudmi okoli nas. Pomaga nam razkriti naše najstarejše spomine, talente, vrednote, čustva, darove, ki smo jih imeli v prejšnjem življenju.

Regresijska terapija vam lahko pomaga doseči pretekle spomine in vam pomaga na poti k ozdravljenju

Terapije in energijska zdravljenja