fbpx

Kristaloterapija

Kako deluje?

KRISTALNA POSTELJA je posebna (univerzalna ) oblika terapije. Je kombinacija audio terapije, kromoterapije in litoterapije. »Razvita je bila v mednarodno priznani Spiritualni bolnišnici »Casa de Dom Inacio« v Braziliji, kjer deluje svetovno priznan trans-medij Joao Teixeira de Faria.

Kremenovi kristali so živa molekulska masa, katere energija je povečana zaradi prehoda svetlobe skozi njih. Kristalna svetlobna terapija uporablja to in ji daje optimalno zahvaljujočo kombinacijo svetlobe in barv. Skozi vsak kristal sveti svetloba, ki barvno ustreza čakram (center energije), katere so osredotočene na določen del telesa. Vsaka čakra je obsevana z žarkom svetlobe, ki potuje na kristalno energijo s frekvenco barve.

Zaradi pozitivnih in koristnih stimulacij imunskega sistema na visoki ravni, je kristalna svetlobna terapija priporočljiva za vsak primer fizičnih in psiholoških težav ali za proti staranju (regenerira celice).

 

Kdo lahko koristi terapijo?

Terapijo lahko jo prejemajo otroci, nosečnice, starejši ljudje, hendikepirane osebe, skratka vsakdo. Priporoča pa se tudi kot dopolnitev k drugim zdravilnim tehnikam, ker aktivacija določenih točk omogoča, da se po opravljeni zdravilni terapiji telo ne vrača nazaj v prvobitno stanje oz. da se bolezen ne vrača.

 

Kaj lahko pričakujete po terapiji na KRISTALNI POSTELJI “Crystal Bed Healing”?

Pri terapiji na kristalni postelji, se ob globoki sprostitvi dvigne nivo ozaveščanja težav, posledično tudi ozaveščanje kako težave odpraviti. Na metalnem delu, se negativni miselni vzorci transformirajo v pozitivne, na čustvenem nivoju, se odpravljajo blokade, ki v nas povzročajo energijsko neuravnovešenost, ki je vzrok za težave (bolezni). Z vzpostavitvijo energijskega ravnovesja in nemotenega pretoka energije ter dviga zavesti, se prične proces samozdravljenja…

Kot pri vseh oblikah zdravljenja, ni zagotovila, da se lahko ozdravi vsa bolezenska stanja pri vseh ljudeh.

Zdravljenje se lahko pojavi na fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem nivoju.

 

Ljudje, ki so imeli “Crystal Bed Healing” terapije opisujejo svoje doživetje kot:

 • občutek, da so napolnjeni z energijo
 • občutek globoke sprostitve
 • občutek miru s seboj
 • odprava psihičnih težav; depresije, zmanjšanje občutka stresa in povečan občutek splošnega dobrega počutja
 • odpravi simptome izgorelosti
 • globlje duhovno razumevanje sebe in svoje življenjske situacije
 • regeneracija celic (hitrejše celjenje poškodb in okrevanj po operaciji)
 • dvig imunskega sistema
 • odprava alergije na primer na cvetni prah, hrano in podobno
 • uravnavanje hormonov
 • pridobljen vpogled v vzrok bolezenskih stanj
 • ozdravitev ali izboljšanje »fizičnih« bolezenskih stanj  ( alergije, rak, bolezni sklepov, mišic in živčevja, tumorji,… )

 

Vsaka oseba, ki prejema “Crystal Bed Healing”, poroča o drugačnem učinku, izkušnja je povsem individualna.

Občutite lahko močno toploto ali hlad  v udih, mravljince po telesu, kratke bolečine na različnih delih telesa in drugo. Večina klientov poroča tudi o občutku lebdenja, slikah in videnjih v umu ter druga različna občutja.

 

Priporočljivo število terapij je vsaj 5 tednov po tri terapije tedensko, oziroma 8 do 10 tednov po dve terapiji tedensko.

Kaj je potrebno narediti po Crystal Bed terapiji? Po terapiji se priporoča pitje vode v večji količini kot navadno, da se hitreje izločijo snovi, toksini in energija, ki so se sprostili med terapijo.

Vprašanja in odgovori

Terapijo lahko jo prejemajo otroci, nosečnice, starejši ljudje, hendikepirane osebe, skratka vsakdo.

Priporoča pa se tudi kot dopolnitev k drugim zdravilnim tehnikam, ker aktivacija določenih točk omogoča, da se po opravljeni zdravilni terapiji telo ne vrača nazaj v prvobitno stanje oz. da se bolezen ne vrača.

Zaradi pozitivnih in koristnih stimulacij imunskega sistema na visoki ravni, je kristalna svetlobna terapija priporočljiva za vsak primer fizičnih in psiholoških težav ali za proti staranju (regenerira celice).

Priporočljivo število terapij je vsaj 5 tednov po tri terapije tedensko, oziroma 8 do 10 tednov po dve terapiji tedensko.

 

Kristaloterapija
Kristaloterapija

Več o kristaloterapiji

POGLEJTE SI ZANIMIV VIDEO O TERAPIJI

Sprostite svoje blokade in se prepustite novim izkušnjam

TERAPIJE IN ENERGIJSKA ZDRAVLJENJA