fbpx

Energijsko zdravljenje

Kako deluje?

Pri energijskem zdravljenju se uporabljajo elektromagnetne energije ter osupljive frekvence katere so potrdili tudi znanstveniki, ki domnevajo, da nam morda lahko pomagajo izničiti bolezni na vseh ravneh, saj očitno nekako delujejo na naše celice in celo na DNK.

Te frekvence v telo in um posameznika vnašajo red in tako vzpostavljajo ravnovesje. Energijsko zdravljenje ne prinaša le ozdravitve na vseh ravneh – čustveni, fizični, duhovni in umski – pač pa tudi znatno izboljša človekove zaloge fizične energije ter hkrati vrača čustveno in umsko ravnovesje. Pri tem izvajalec zdravljenja deluje kot katalizator in le vzpostavi povezavo med omenjenimi frekvencami in klientom. Izvajalec ni zdravnik, niti zdravitelji.

Ne postavlja diagnoze, ne obravnava simptomov oziroma točno določenih problemov. Izkušnje celo kažejo, da manj, kot veš o težavah, ki jih klient ima, bolje je. Proces deluje večplastno ter nas vrača v naravno ravnovesje. Podpre nas tam, kjer je za nas najbolj primerno in na način, ki je v naše največje dobro.

Pri zdravljenju ne gre za usmerjanje energije v določen predel telesa, ampak za odpiranje vsem možnostim, izmed katerih se izrazi tista, ki je za posameznika v danem trenutku najbolj primerna in potrebna.

 

Kako poteka zdravljenje?

Zdravljenje poteka pri vsakemu drugače preprosto zato, ker smo si med seboj različni, razlikuje se naša pot, ki smo si jo izbrali za to zemeljsko potovanje in zato se razlikujejo tudi okoliščine, skozi katere nas vodi življenje. Ko sprejmemo to dejstvo, se znebimo potrebe, da se mora v življenju vse zgoditi tako, kot mi pričakujemo, in dopustimo, da se zgodi tisto, kar je za nas v danem trenutku najbolj primerno. Lahko, da zdravljenja v fizični obliki sploh ne bo, se bomo pa začeli spreminjati na psihičnem, duševnem ali čustvenem nivoju. Vsaka sprememba na kateremkoli področju, vpliva na celotno naše življenje. Vse je med seboj povezano.

Skozi te spremembe, ko se telo vrača v ravnovesje, določene bolezni, ki so bile posledica neravnovesja, preprosto izzvenijo.
Ko pustimo možnosti odprte, se lahko zgodi karkoli in pogosto rezultate opazimo tam, kjer niti mislili nismo, da bi jih lahko.

Ko razumemo kaj lahko pričakujemo od zdravljenja s kozmično energijo, ugotovimo da tudi ozdravitve težkih bolezni kot so rak, epilepsija, revmatoidni artritis, deformacije ob rojstvu in številni druge bolezni, niso noben čudež. Ne zgodijo pa se vsem ljudem, saj je tu pomemben tudi vzrok bolezni in seveda naša pot, ki smo si jo izbrali v tem življenju.

 

KAJ LAHKO IZBOLJŠATE Z ENERGIJSKIM ZDRAVLJENJEM?

Tisoči poročajo o pogosto takojšnjih ozdravitvah najrazličnejših bolezni, med katerimi so tudi:

 • bolečine v hrbtu
 • migrene
 • kožne bolezni
 • neplodnost
 • stres, tesnoba, depresija, panični napadi
 • vse vrste odvisnosti (cigaret, alkohola, drog, hrane….)
 • nespečnost
 • različne oblike raka
 • multipla skleroza
 • epilepsija
 • sindrom kronične utrujenosti
 • različni artritisi
 • prirojene napake ter številne druge bolezni

Vprašanja in odgovori

Ko razumemo kaj lahko pričakujemo od zdravljenja s kozmično energijo, ugotovimo da tudi ozdravitve težkih bolezni kot so rak, epilepsija, revmatoidni artritis, deformacije ob rojstvu in številni druge bolezni, niso noben čudež.

Ne zgodijo pa se vsem ljudem, saj je tu pomemben tudi vzrok bolezni in seveda naša pot, ki smo si jo izbrali v tem življenju.

Zdravljenje poteka pri vsakemu drugače preprosto zato, ker smo si med seboj različni, razlikuje se naša pot, ki smo si jo izbrali za to zemeljsko potovanje in zato se razlikujejo tudi okoliščine, skozi katere nas vodi življenje.

Zdravljenje poteka pri vsakemu drugače preprosto zato, ker smo si med seboj različni.

Video o energijskem zdravljenju

Terapije in energijska zdravljenja

Ste skeptični glede energijskega zdravljenja? Ta video bo spremenil vaše prepričanje…

Terapije in energijska zdravljenja