fbpx

Kaj je Access bar terapija?

Home / Terapije / Kaj je Access bar terapija?
Kaj je Access bar terapija?

Kaj je Access bar terapija?

Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®, ki se uporablja za pospeševanje sprememb v našem življenju. Je sproščujoč tretma, ki nam omogoči da spremenimo v svojem življenju vse kar ne deluje. Z nežnimi dotiki aktiviramo 32 točk na glavi v katerih so shranjene elektromagnetne komponente vseh naših misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj. Z Bars tehniko aktivno odstranjujemo omejitve, napačna prepričanja, sodbe, krivde, zamere, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost… V življenje in telo prinašamo več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru.

 

Kakšno korist imamo od tega?

Aktivacija barsov vpliva na zavest, ki lahko spremeni vsa stanja. Če vemo, da vzroki za naše bolezni in težave na različnih življenjskih področjih ležijo v negativnih prepričanjih in stališčih, potem lahko z aktivacijo barsov pričakujemo spremembe tako na področju fizičnega zdravja kot na področju odnosov. Ko je enkrat narejena aktivacija barsov, bodo ti do konca življenja opuščali energijo, ki je v njih shranjena.

Hitrost sprememb v vašem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemate bars tretmaje. Namreč vsakič, ko to terapijo ponovite, bodo učinki opuščanja bolj dinamični. Bolj pogoste so terapije, bolj intenzivne so spremembe.

Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo, več nima pomena…

 

Kdo lahko koristi terapijo?

Terapijo lahko jo prejemajo otroci, nosečnice, starejši ljudje, hendikepirane osebe, skratka vsakdo. Priporoča pa se tudi kot dopolnitev k drugim zdravilnim tehnikam, ker aktivacija določenih točk omogoča, da se po opravljeni zdravilni terapiji telo ne vrača nazaj v prvobitno stanje oz. da se bolezen ne vrača.

 

KAJ LAHKO IZBOLJŠATE Z ACCESS BARS TERAPIJO?

  • Anksioznost in tesnoba, depresijo, panični napad, fobije,
  • nespečnost, utrujenost, denar, odnose, telesne bolečine,
  • pomanjkanje energije, izgorelost, zdravje in prekomerno težo,
  • spolnost, stres, kreativnost, glavobol.

Kaj je Access Bars® terapija?

Leave a Reply

Your email address will not be published.